Web Analytics Made Easy - Statcounter

محسن داوری روز یکشنبه در شورای اداری شهرستان مشهد افزود: به دلیل اقدامات خوب پیشگیرانه گذشته فعلا در وضعیت وخیمی از نظر شیوع کرونا قرار نداریم اما لازم است برای این که درگیر اوجگیری شدید نشویم باید پروتکلها رعایت شود.

وی ادامه داد: با توجه به زیارت پذیر بودن مشهد و در پیش بودن ماه های پرمناسبت رجب و شعبان، ادارات مشهد باید راهکارهایی برای رعایت شیوه نامه های بهداشتی زائران در این ایام فراهم کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست فرمانداری مشهد همچنین به در پیش بودن دهه فجر اشاره کرد و گفت: باید مسوولان در این ایام با روحیه انقلابی عمل کرده، به میان مردم بروند، مشکلات را رصد کرده و برای رفع آنها برنامه ریزی کنند و فعالیت مدیران تنها در اتاق مدیریت قابل پذیرش نیست و باید به میان مردم بروند.

داوری افزود: عملکرد مسوولان در دهه فجر باید در زیر مجموعه تحت امرشان کاملا محسوس باشد، به عنوان نمونه معابر اطراف ادارات باید مزین به پرچم جمهوری اسلامی ایران شود و در این زمینه بی تفاوتی مدیران در خصوص ارائه دستاوردهای انقلاب اسلامی در ایام الله دهه فجر مورد پذیرش نخواهد بود.

وی ادامه داد: دستگاههایی که در مشهد اداره مستقل ندارند لازم است با ارائه یک زمان مشخص، معرفی مسوول تام الاختیار برای انجام امور اداری و اجرایی شهرستان و سازوکار مشخص برای تعیین تکلیف اداره مستقل خود در مشهد اقدام کنند.    

هفت درصد کارکنان ادارات مشهد واکسن کرونا نزده اند

رییس مرکز بهداشت شماره سه مشهد نیز به نمایندگی از دانشگاه علوم پزشکی مشهد در گزارشی از روند شیوع کرونا گفت: کشور و به تبع آن مشهد به عنوان شهرستان زائرپذیر وارد موج ششم کرونا شده است و از آنجایی که حضور هموطنان در این شهرستان اجتناب ناپذیر است دستگاه ها وظیفه دارند خدمات خودرا به نحوی ارائه دهندتا سلامتی مردم تامین شود.

ناصرامینی افزود: در حالی که موارد بستری و بیماران دارای علامت که تست کرونای آنها مثبت شده طی دی ماه پنج درصد بیماران مشهد را تشکیل می دادند اکنون این ارقام به ۳۰ درصد رسیده است.

وی ادامه داد: به عنوان مثال دیروز شنبه چهار هزار و ۳۶۲ تست کرونا در پایگاه های مرکز بهداشت مشهد انجام شده که از این تعداد تست هزار و ۵۳۲ نفر معادل حدود ۳۵ درصد مثبت شده است همچنین دیروز هفت نفر (با تست مثبت کرونا) به دلیل ابتلا به کرونا در استان فوت شده اند که پنج نفر آنها مربوط به مجموعه دانشگاه علوم پزشکی مشهد بوده است.

رییس مرکز بهداشت شماره سه مشهد گفت: باید توجه داشت آمار فوتی های ذکر شده فقط افرادی هستند که تست کرونا از آنها گرفته شده لذا برای ثبت تعداد واقعی و تخمینی فوتیهای ناشی از کرونا باید عدد فوتی ها در ۲.۵ ضرب شود.

امینی افزود: در حال حاضر پنج تا هفت درصد از کارکنان ادارات مشهد واکسن نزده اند لذا باید نسبت به تزریق واکسن و به ویژه تکمیل واکسیناسیون و دز سوم در میان کارکنان ادارات اقدام شود.

وی تصریح کرد: محیط هایی که کرونا در آنها شیوع یافته است تعطیل می شود و در این راستا ۶۵ مدرسه فقط در یکی از نواحی هفت گانه آموزش و پرورش مشهد به دلیل مشاهده دانش آموزان و افراد دارای علامت تعطیل شده است.  

شهرستان مشهد افزون بر ۳.۵ میلیون نفر جمعیت دارد که اکثریت آنان در کلانشهر مشهد سکونت دارند و در شرایط عادی تا پیش از بحران کرونا سالانه پذیرای ۳۰ میلیون زائر و مسافر از اقصی نقاط ایران و جهان بود.

حدود یک میلیون و ۲۵۰ هزار نفر از جمعیت مشهد ساکن مناطق حاشیه‌ای آن هستند.  

حدود ۵۰۰ هزار روستانشین نیز در ۴۰۰ روستا و آبادی واقع در حوزه جغرافیایی شهرستان مشهد زندگی می‌کنند.

دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۶ شهرستان خراسان رضوی ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیرپوشش دارد و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت ۱۷ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاه‌های علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت‌حیدریه و دانشکده‌های پزشکی نیشابور و تربت‌جام است.

برچسب‌ها ویروس کرونا انقلاب اسلامی ایران مشهد دانشگاه علوم پزشکی مشهد دهه فجر محدودیت های کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا انقلاب اسلامی ایران مشهد ویروس کرونا انقلاب اسلامی ایران مشهد دانشگاه علوم پزشکی مشهد دهه فجر محدودیت های کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد دهه فجر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۶۳۵۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح محلات ارتقادهنده سلامت در خراسان جنوبی اجرا می‌شود

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: طرح محلات ارتقادهنده سلامت با همکاری استانداری به عنوان ناظر اصلی و ۱۶ ارگان دولتی در ۷ محله در شهرهای بیرجند و قائنات که از سوی وزارت کشور اسامی آنها اعلام شده، اجرا می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، مجید شایسته با اعلام این خبر در جمع خبرنگاران اظهار داشت: قرار است این طرح در مناطق حاشیه‌نشین شهر و به صورت پایلوت انجام شود.

وی گفت: این مناطق در  بیرجند شامل حاجی‌آباد، موسی‌ابن جعفر، کاظمیه، جوادیه و کارگران  و در  شهر قاین شامل محلات خونیکی‌ها و قدی است. به دلیل ارتقای شاخصه‌های بهداشتی و سلامت محور در محلات حاشیه شهر که از این نظر ضعیف‌تر هستند، برنامه‌های سلامت محور برای جلب مشارکت مردم و رفع مشکلات بهداشتی مردم برگزار می‌شود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بیان کرد: قرار است در این طرح، کانون سلامت در محلات تشکیل شود. عوامل اجرایی این کانون شامل- هیئت امنا محله در مرکز خدمات جامع سلامت، کانون فرهنگی اجتماعی سلامت محله در پایگاه سلامت وخانه بهداشت ، شورای ارتقای سلامت محله، شبکه نخبگان محله و گروه‌های مردمی سلامت است. 

توزیع بیش از 600 مورد تجهیزات بیمارستانی

سیدمحمد موسوی میرزایی نیز از تجهیز بیمارستان‌های خراسان جنوبی در دو سال گذشته تاکنون به بیش از 600 مورد تجهیزات جدید خبر داد و گفت: در این مدت 70 تخت ویژه آی سی یو با تجهیزات کامل، 22 دستگاه آزمایشگاهی پیشرفته، 31 دستگاه شاخص تشخیصی از جمله سه دستگاه ام ار آی برای قاین، فردوس و طبس، 564 تخت بیمارستانی، دستگاه سی تی اسکن آنژیو برای مرکز فوق تخصص قلب بیرجند و یک دستگاه سی تی اسکن دیگر برای بیماران سرطانی و قلب و عروق با کمک دولت تأمین شده است. در دولت سیزدهم 2 بیمارستان در خراسان جنوبی تکمیل شده و علاوه بر طرح‌های توسعه بیمارستان‌های بشرویه، درمیان و سرایان، برای قاین، نهبندان، زیرکوه و طبس هم پروژه فعال است.

وی با بیان اینکه هم اکنون 121 نفر دستیار تخصصی پزشک در هشت رشته دانشگاه علوم پزشکی بیرجند مشغول به تحصیل هستند، افزود: هم اکنون 65 کد رشته در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند فعال است و علاوه بر آن 211 دانشجوی تحصیلات تکمیلی هم در رشته‌های مختلف از جمله مغز و اعصاب، جراحی اعصاب، بیماری‌های داخلی، قلب، رادیولوژی، جراحی عمومی و ... در حال تحصیلند تا به جمع جامعه‌ پزشکی بپیوندند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند تصریح کرد: 43 مرکز سلامت شهری، 61 مرکز سلامت روستایی، 71 پایگاه بهداشتی، 326 خانه بهداشت، 85 پایگاه اورژانس جاده‌ای و 2 پایگاه امداد هوایی در خراسان جنوبی خدمات بهداشتی ارائه می‌کنند. افزایش کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی در بخش خصوصی و دولتی مهمترین هدفگذاری در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند است که هم اکنون حدود 9 هزار پرسنل دانشگاه، برای تحقق این هدف تلاش می‌کنند.

انتهای پیام/ 252

دیگر خبرها

  • طرح محلات ارتقادهنده سلامت در خراسان جنوبی اجرا می‌شود
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • اجرای شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی در دانشگاه آزاد اسلامی
  • شیوه نامه افزایش حقوق و دستمزد سال ۱۴۰۳ دانشگاه آزاد تشریح شد
  • ارائه خدمات رایگان پزشکی و بهداشتی در لاران
  • هیچ پروژه‌ای در بابلسر نباید تعطیل شوند
  • شیوه‌نامه خدمات غیرحضوری دفاتر اسناد رسمی تصویب شد
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • ۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند